Elektronica motor

Elektronica motor

U wilt lekker de weg op. En dan brandt er een onduidelijk lampje. Als elektronicaspecialist hebben wij de juiste apparatuur, kennis en ervaring om storingen te voorkomen, uit te lezen én te verhelpen.

Hoeveel kost de reparatie en hoe lang gaat het duren? Als geen ander begrijpen wij dat u exact wilt weten waar u aan toe bent. Wij zetten voor u kosten en planning van diagnose en werkzaamheden op papier. Als het onverhoopt anders uitpakt, dan bellen we standaard voor overleg.

Storing

90% van alle storingen heeft te maken met vervuiling. Met regelmatig onderhoud en briljante reinigingsproducten smoren we een toekomstig probleem in de kiem. Zo voorkomt u onnodig hoge reparatiekosten. Toch een storing? We gaan hem effectief te lijf zodat u weer onbezorgd de weg op kunt.

Storing? Bel ons en we lossen het op

Haalt u al het beste uit uw motor?   

Ook oudere motoren kunnen profiteren van slimme elektronica. En dat biedt een schat aan mogelijkheden. Zo hebben we pas een eerste type Yamaha Fazer voorzien van GPS-tracking en een Honda CB500 van een geavanceerd alarmsysteem. En wat dacht u van navigatie, acculaders, handvatverwarming en ombouw naar Xenon en LED-koplampen? Interesse? Klik voor contact.

 

 

9.1/10 - 180 beoordelingen