Elektronica auto

Elektronica auto

Een storing komt nooit gelegen, maar wel veel voor. Als elektronicaspecialist hebben wij de juiste apparatuur, kennis en ervaring om storingen te voorkomen én te verhelpen. Ook maken we met plezier uw auto connected.

Hoeveel kost het en hoe lang gaat het duren? Of het nu om uw eigen of uw leaseauto gaat: u wilt weten waar u aan toe bent. Wij zetten voor u kosten en planning van diagnose en werkzaamheden op papier. Als het onverhoopt anders uitpakt, bellen we altijd en tijdig voor overleg.

Storing elektronica

90% van alle storingen heeft te maken met vervuiling. Met regelmatig onderhoud en briljante reinigingsproducten smoren we een toekomstig probleem in de kiem. Zo voorkomt u onnodig hoge reparatiekosten. Toch een storing? We gaan hem effectief te lijf zodat u weer op tijd op uw vergadering bent. Of op het voetbalveld.

Storing? Bel ons en we lossen het op

Is uw auto al connected?

Ook oudere wagens zijn eenvoudig aan te sluiten op internet. En dat biedt een schat aan mogelijkheden. Zo hebben wij pas een Volvo 245 voorzien van een datalogger met GPS-tracking. En een VW Caddy aangesloten op IOT (internet of things) om de meest efficiënte bezorgroute in kaart te kunnen brengen.

Ook een connected car? Bel ons voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten over de wondere wereld van elektronica? Volg ons blog!

 

9.1/10 - 180 beoordelingen