Hardlopen

Leuk dat ook u interesse heeft in Hardlopen met de Dorpsgarage! Eerstvolgende loopje is 5 km en wordt gedaan op zondag 3 maart 2019 om 1300u. Locatie: Verzamelen bij Dorpsgarage Nieuw-Buinen. Opgave vooraf via het contactformulier of loop even langs tijdens openingstijden 😉

 

Om ook eens op een andere manier “in beweging” te blijven, besteden we ook zorg aan mensen in beweging! Dit doen we door 4 x per jaar een hardloop-event te organiseren waarbij altijd een trainer aanwezig is die iedereen nét even op dat ene puntje wijst, waardoor men nog beter gaat lopen. Het niveau is toegankelijk voor beginner er gevorderden.

 

Buiten de aanwezigheid van de coach, is het natuurlijk altijd leuk om in teamverband sportief bezig te zijn.

Ieder jaar zijn er 2 Evenementen op verharde wegen en paden, 1 is een echte off-road-ervaring op de mooie Drentse heide en de laatste van het jaar hangt enigszins van de weersomstandigheden af maar als het even kan in de bossen op de Drentse hondsrug.

 

Eerstvolgende clinic:

Aanstaande zondag 11 november aanmelden

 

Data 2019:

Zondag 3 maart

Zondag 12 mei

Zondag 14 juli

Zondag 8 september

Elke clinic start om 1300u bij de Dorpsgarage Nieuw-Buinen.

 

Meelopen? Meld je aan via het contactformulier. Deelname kost € 12,50 en daarvoor krijg je vervoer naar de trainingslocatie, fruit&mueslirepen en voldoende te drinken.

 

Aanmelding via het contactformulier op deze website

9.1/10 - 180 beoordelingen