Over Dorpsgarage Nieuw-Buinen

Wil jij onderdeel uitmaken van ons succesverhaal? Je steentje bijdragen aan klanttevredenheid en ondertussen veel leren over techniek in een omgeving waar de bedoeling is dat we fouten maken om ervan te leren? Stuur dan je CV met motiverende brief naar administratie – apenstaart – bandenpunt . nl – we streven ernaar altijd van ons te laten horen.

Ps. Voor stages is een korte mail met je motivatie voldoende 😉

 

Over ons

Ons garagebedrijf is ontstaan uit de passie voor auto’s en motorfietsen, uit plezier in het sleutelen en het van dienst kunnen zijn van de eigenaren. Wij streven er naar om voor alle bestuurders hét adres te zijn waar u terecht kunt voor alles met auto en motor. Wij zijn specialist in een aantal technieken: Automaat spoelen bij met name Porsche maar ook alle overige merken, Japanse motorfietsen en diagnose en oplossen van elektrische storingen. Daarnaast doen wij alle regulieren onderhoud, opbouw van accessoires en APK-keuringen.

 

Communicatie staat hierbij centraal:

Garage-eigenaar Dirk Smink: ‘Of het nu gaat om een storing, lekke band of APK: u wilt niet alleen vakkundig worden geholpen maar ook weten waar u aan toe bent. Als u uw auto of motor bij ons brengt, hoort u exact wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Als we dingen zien die in de toekomst problemen gaan geven, hoort u wat we kunnen doen om dat te voorkomen. Aan u de keus. Ook hoort u standaard van tevoren hoe lang het duurt en hoeveel het kost. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Doorlopend investeren wij in apparatuur en opleiding. We denken graag in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Bovenal geloven wij in heldere communicatie: duidelijke prijsafspraken en begrijpelijke uitleg. Zo heeft u zelf de regie en weet u altijd exact wat u kunt verwachten.

Zo werken wij graag. En we zijn er dan ook bijzonder trots op dat onze garage als beste is beoordeeld van de regio.’

Klanten over ons:

‘Ze maken tijd voor je. Aanrader.’ Willem-Jan uit Rolde
‘Snelle service, goed advies.’ Arjan uit Nieuw-Buinen
‘Duidelijke en deskundige info, klantvriendelijke benadering en liefde voor het vak.’ H.J. uit ter Apel
‘Niets dan lof voor deze vakman.’ Teun uit Wildervank

Bekijk hier alle reacties


9.1/10 - 180 beoordelingen